Even voorstellen

Ik ben Claudia Stormink en werkzaam als GZ-psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Tevens ben ik geschoold in het geven van EMDR behandelingen. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. In 2022 heb ik besloten om mijn eigen psychologiepraktijk op te starten.


Ik ben mijn loopbaan begonnen bij HSK Arnhem waar ik de GZ-opleiding heb afgerond en de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut heb gevolgd. Bij HSK heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen van onder andere angst- en stemmingsklachten, trauma, levensfaseproblematiek en werkgerelateerde klachten zoals burnout. Tevens ben ik vanaf 2012 verbonden geweest aan het Expertisecentrum Conversiestoornissen bij HSK. De behandelingen die ik bij HSK heb gegeven waren voornamelijk individuele cognitief gedragstherapeutische behandelingen.

In 2017 heb ik de overstap gemaakt van HSK naar Dimence Team Angst en Stemming in Deventer. Daar heb ik ruim drie jaar werkervaring opgedaan in het behandelen van meer complexe problematiek binnen de specialistische GGZ. Naast individuele behandelingen en EMDR behandelingen, heb ik hier ook ervaring opgedaan in het geven van groepsbehandelingen.

Vanwege een verhuizing heb ik in 2020 de overstap gemaakt naar Pro Persona, waar ik in de specialistische GGZ werkzaam geweest ben bij het Deeltijdteam Angst en Stemming.

In 2022 heb ik besloten het roer om te gooien. Ik ben mijn eigen psychologiepraktijk gestart en heb mij aangesloten bij Psyche & Zwangerschap. In mijn eigen praktijk leg ik voornamelijk de focus op het behandelen van lichte tot matige psychische klachten bij zwangere en (pas) bevallen vrouwen, maar behandel ook vrouwen in fertiliteitstrajecten en/ of hun partner.

Lidmaatschappen

Ik ben lid van de VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). Daarnaast ben ik lid van de NVGzP (Nederlandse Vereniging van Gezondheidszorg Psychologie).

Tevens ben ik aangesloten bij Psyche en Zwangerschap, een verwijsportaal naar zorg voor zwangere en (pas) bevallen vrouwen met lichte tot matige psychologische klachten en voor vrouwen met psychische klachten tijdens een fertiliteitstraject.

Kwalificaties

BIG registratie als GZ-psycholoog 09919490325

AGB code behandelaar: 94100455

AGB code praktijk: 94066776

KvK nummer 85697338

Scroll naar boven