Wil je je aanmelden voor behandeling of vraag je je af of ik wat voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik ben bereikbaar op:

mail@claudiastormink.nl, via 06-19582703 of via onderstaand contactformulier.

Indien ik niet kan opnemen, laat dan een bericht achter met naam en telefoonnummer en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waarneming tijdens afwezigheid

Tijdens mijn afwezigheid door ziekte of vakantie kun je, indien nodig, terecht bij mijn waarnemers en collega’s: Marion Stronks en Jolande Zewuster, GZ-psycholoog bij De Binnenplaats, Padberglaan 18 te Ede

Zie de website van de Binnenplaats voor de contactgegevens.

Bezoekadres

De Binnenplaats
Padberglaan 18
6711PD Ede

Neem contact op

werkdagen en locatie

Op de maandag en woensdag ben ik werkzaam in Ede voor face to face contact. Dit vindt plaats bij De Binnenplaats, Padberglaan 18 te Ede.

Op donderdag heb ik de mogelijkheid om online behandeling aan te bieden.

Cliëntcontact vindt alleen plaats op bovengenoemde dagen tussen 9:00 en 16:30. Op andere dagen of in de avond, nacht of weekenden ben ik niet bereikbaar. In geval van crisis kun je op deze momenten terecht bij de huisartsenpost, die je desgewenst kan doorverwijzen naar de crisisdienst.

waarneming tijdens afwezigheid

Tijdens mijn afwezigheid door ziekte of vakantie kun je, indien nodig, terecht bij een waarnemer. Waarneming wordt gedaan door collega’s van De Binnenplaats of door collega’s van Psyche en Zwangerschap.